Korrekturläsning/språkgranskning av svenska texter

Vi utför korrekturläsning av svenska vetenskapliga texter, inklusive C- och D-uppsatser.

...ett oklanderligt och minutiöst korrekturarbete

 "Under arbetet med utgivningen av boken Safari Östafrika har Gullvi Nilsson bidragit med mycket värdefulla synpunkter i den språkliga bearbetningen och ett oklanderligt och minutiöst korrekturarbete."
P-O Johansson, Angalia AB, journalist och författare

...ovärderlig hjälp!

"Tack snälla Gullvi för ett oerhört professionellt, snabbt och trevligt bemötande. Din hjälp har varit ovärderlig för mig och min text. Du förstod vad jag ville ha för språklig ton i boken. Jag kommer att återkomma till dig nästa gång jag behöver hjälp och jag kan absolut rekommendera dig till andra."
Helene Sjögren, Cytogenetiker, PhD, Sahlgrenska universitetssjukhus

...svært godt fornøyd

"Tapir Akademisk Forlag har hatt gleden av å kunne benytte Gullvi Nilsson i forbindelse med språkvask av vitenskapelige artikler på svensk. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet hennes, og oppdragene utføres alltid innen avtalt tid - det er svært viktig for at vi skal kunne holde tidsskjemaet i bokprosessen."
May Helene Solberg, redaktør, Tapir Akademisk Forlag, Trondheim, Norge

...grymt bra på korrekturläsning!

"Jag ville vara extra noga med Förord, Inledning och Omslagstext till min bok Återresan och anlitade därför Gullvi Nilsson. Slutresultatet blev mycket lyckat. Gullvi var väldigt skicklig när det gällde att hitta meningar och ord som behövde omformuleras. Hon är också lättsam och smidig att samarbeta med. Gullvi är helt enkelt grymt bra på korrekturläsning!" 
Ulf Malmström, teolog, Uppsala

...strålande!

 "Det var strålande bra ändringar Du gjort! Jag är så tacksam, det verkar så lätt när jag läser det nu, det är verkligen en konst att skriva"
Åsa Hjort-Hedenberg, nationalekonomi med statistik, Göteborgs universitet

...professionell kunnighet

"Gullvi Nilsson har en professionell kunnighet i korrekturläsning och har utfört arbete för mig som varit till min fulla belåtenhet. Hon är noggrann och har varit till stor hjälp med att korrekturläsa både svenska och engelska texter. Jag kan därför rekommendera henne."
Katarina Morén, fil.mag. i arkivvetenskap och dokumentation