ÖVERSÄTTNING TILL ENGELSKA

Vi översätter vetenskapliga texter till engelska inom omvårdnad. Stor erfarenhet av kvalitativa studier.

Många av våra kunder säger att vår översättning har bidragit till att de fått sina manus accepterade av internationella vetenskapliga tidskrifter.

Hos oss får du bästa resultat.

Några av våra kunders omdömen:

...alltid mycket nöjda

"Vi har fått hjälp med granskning/översättning under många år och alltid blivit mycket nöjda! Snabba svar, möjlighet att få fråga och diskutera och ett bra bemötande har gjort att vi med glädje vill fortsätta vårt samarbete med Gullvi!"
Bertil Marklund, FoUU-chef, professor och Specialist i allmänmedicin och FoUU-gruppen i Närsjukvården Halland

...proffsigt rakt igenom

"Tack för ännu en kanoninsats Gullvi, outstanding och professionellt UTMÄRKT! Som alltid, strålande resultat, proffsigt rakt igenom! Vi är fulla av beundran."
Amir Baigi, Epidemiolog, PhD, FoU-enheten, Primärvården Halland, Huvudansvarig för epidemiologiska kartläggningar i Hallands län och Hallands kommuner

...utomordentligt bra hjälp

”Jag är så tacksam för allt gott arbete Du gjort åt mig hittills - och Du har hjälpt mig på ett utomordentligt sätt med mina artiklar. Det har varit mycket värdefullt. Jag har uppskattat mycket att vi har kunnat ha en god kommunikation med varandra, och jag har varit väldigt nöjd med översättningarna."
Viveca Andersson, specialistsjuksköterska onkologi, Hallands sjukhus, Varberg

...god språklig kvalitet (kommentar reviewers)

"Gullvi Nilsson ansvarade för språkgranskning och översättning av min avhandling. Utlåtande från referee visar att den höll en god språklig kvalitet. Jag har rekommenderat Gullvi till flera personer som skriver magister/doktorandarbeten. Samtliga har varit nöjda med översättningarna. Gullvi är lätt att samarbeta med och vid akuta behov finns hon alltid till hands."
Barbro Arvidsson, Leg.sjuksköterska, PhD, lektor vid Högskolan i Halmstad

Läs mer »